naar de homepage
copyright Frank Muller
biografie cd's ensembles pers contact
     
 

Het Gershwin Ensemble  ::   Duo met Aljosja Buijs  ::   Mezzo Macho

 
 
 
 

Het Gershwin Ensemble

Sinds hun examen aan het Arnhems Conservatorium in 1998 vormen Hans Scholing en sopraan Claudia Wijers samen met pianist Jacques Hendriks het Gershwin Ensemble. Zij brengen bekende en minder bekende liederen, duetten en pianostukken van deze grote, Amerikaanse componist ten gehore.
Van dit programma is recentelijk een cd uitgebracht.

Sinds 2007 biedt het Gershwin Ensemble bovendien een programma aan met liederen en duetten van Haydn, Beethoven, Dvorák, Saint-Saëns, Grieg, Gounod en tijdgenoten van Gershwin.

Verdere informatie en boekingen


 

copyright Marcel Scholing

Duo met Aljosja Buijs

Met pianist Aljosja Buijs verzorgt Hans Scholing recitals met werken van diverse Franse, Engelse en Nederlandse componisten. Daarin zijn liederen van bekende componisten als Ravel en
Vaughan-Williams te horen, maar komen ook weinig uitgevoerde werken van componisten als Guy-Ropartz, Honegger en Butterworth aan bod.
Daarnaast is er plaats voor wat lichter werk uit musicals van Weill en Rodgers & Hammerstein, en een lied van Tom Sol op tekst van Annie M.G. Schmidt.

Verdere informatie en boekingen


   


Mezzo Macho


Een feest van stemmen - voor elke gelegenheid - een avontuurlijk a-capellakwartet dat jarenlang bijzonder muziektheater maakte maar ook zeer ervaren is in de verzorging van een passende entr’acte voor uiteenlopende evenementen. De groep stond op het Boekenbal, in de Nacht van de Poëzie, trad op bij de uitreiking van de literaire prijzen en bij het Prinses Christina Concours, maar zong ook op maat gemaakte liederen bij de opening van banken, bij het op de markt brengen van producten en bij voorlichtingsacties van de overheid.
In het theater of in een bedrijf, op een congres of in de huiskamer, Mezzo Macho speelt een vrolijk en afwisselend spel met de muziekgeschiedenis. De heren voelen zich evengoed thuis in vocale pop en kinderliedjes als in klassieke muziek en close harmony.
Het kwartet bracht negen theater-programma’s en vier cd’s uit, waaronder één met liedjes van Drs. P. Op tv waren de heren in programma's als De Plantage en ’t Klokhuis te zien; op de radio worden Berensonate en Niet meer naar beneden nog steeds gedraaid.

Verdere informatie en boekingen
www.mezzomacho.nl^naar boven


  ©CR Creations web design